Clik here to view.

Image may be NSFW.
Clik here to view.
בינואר הקרוב נקיים בנמל יפו זו הפעם השנייה אירוע חגיגי במסגרת טקס חלוקת הפרסים של זוכי Geek Awards 2014 שיתקיים כאירוע סגור למוזמנים בלבד. זוהי השנה החמישית שהתחרות מתקיימת ואם לשפוט על בסיס השנים הקודמות, נראה שמי שיזכה להופיע ברשימה הזו עשוי לייצר לא מעט כותרות בהמשך הדרך.
באירוע יוענק פרס לזוכה יחיד בכל אחת מ-16 הקטגוריות השונות והפעם בחרנו להתמקד במועמדים לפרס הסטארטאפ הישראלי המצליח לשנת 2014 בתחום האינטרנט.
המועמדים
Fiverr
פייבר נוסדה ב-2010 כזירת מסחר שבה כל אחד יכול להציע את שירותיו השונים תמורת 5 דולרים בלבד. באתר ניתן למצוא מגוון רחב של שירותים הנעים החל מבניית אתרים, עיצוב, תרגום, שירה, ריקוד ועד משתמשים המציעים להגיד לכם בכל בוקר כמה אתם נהדרים, במשך 5 ימים שלמים. היתרון של פייבר הוא בכך שמושך אליו משתמשים בכל הגילאים עם מגוון רחב של תחומי עניין ויכולות, כך שמהווה פתרון עבור כל מי שמחפש מוצר או שירות שיסופקו בצורה מהירה, במחיר מינימלי או הוגן.
Kaltura
הפלטפורמה שפיתחה קלטורה משמשת את לקוחותיה בהגדלת התפוקה הכספית מפרסומות, תוך שיתוף תכנים וצבירת קהל רחב יותר, והורדת עלויות הקשורות בשידור וידאו. בין השימושים השונים במוצרי החברה, ניתן למצוא מוסדות חינוך, המשתמשים בקלטורה על מנת לשפר את חוויית הלימודים בעזרת תכני וידאו.
Outbrain
אאוטבריין הוא סטארטאפ ישראלי העומד מאחורי פלטפורמת המלצת תכנים. המוצר שפיתחה החברה מציע למשתמשים תכנים אחרים ברחבי הרשת, כאשר המלצות אלה מבוססות על היסטוריית הגלישה, נתונים דמוגרפיים ומידע אישי הנוגע להרגלי צריכת התכנים של כל משתמש ומשתמש. כמו כן, הפלטפורמה של החברה עוזרת למשתמשים לגלות תכנים חדשים ומעניינים בתוך האתר בו הם גולשים, ואף לגלות תכנים רלוונטיים באתרים אחרים ברחבי הרשת – כמובן בתנאי שאלה משתמשים גם הם בפלטפורמה של החברה.
MyHeritage
MyHeritage נוסדה ב-2003 כסוג של רשת החברתית המיועדת לעזור למשתמשים למצוא את בני המשפחה הקרובים והרחוקים שלהם, לחקור ולבנות את אילן היוחסין שלהם. השירות הבסיסי של האתר מוצע בחינם, כאשר המשתמשים יכולים לשלם סכום שנתי על מנת לקבל גישה לתכונות נוספות ושטח אחסון גדול יותר, על מנת לפרוש את אילן היוחסין בצורה הרבה יותר רחבה.
Taboola
טבולה נוסדה בשנת 2007 ועוסקת בפיתוח ויישום טכנולוגיה המציעה המלצות וידאו ברשת הזמינים ללמעלה מ-200 מיליון משתמשים ייחודים מידי חודש. המערכת שפיתחה החברה מפענחת את מעורבות הגולש, תוך כדי הצפייה שלו בסרטונים על גבי הרשת. כך, ניתן לנתח את הסרטונים הרלוונטים ביותר עבור כל גולש במהירות, ולהציע לו לא רק תכנים נוספים המתאימים לו, אלא גם תכנים המתאימים לאתרים בהם הוא גולש.
לוח זמנים
שלב ראשון: הצעת מועמדים – מועד סיום: 27.11.
שלב שני: הצבעה למועמדים המובילים – מועד סיום: 31.12.
שלב שלישי: הכרזה על המועמדים בטקס Geek Awards 2014 בנמל יפו בינואר 2015.
ההצבעה נפתחה
בהמשך הפוסט הנוכחי תתבקשו לבחור את המועמדים שלכם עבור 16 הקטגוריות המשתתפות בתחרות. שלב זה יסתיים ביום רביעי, ה-31 בדצמבר 2014 לקראת ההכרזה על הזוכים הגדולים בטקס שיערך בסוף חודש ינואר.