

מקור: Google
Campus For Moms היא לא עוד תוכנית האצה או מנטורינג. מדובר בתוכנית ייחודית שמאפשרת לאמהות (וגם לאבות) לצלול לתוך עולם היזמות ולהקים מיזמים של ממש, מבלי לוותר על זמן האיכות עם התינוקות והילדים שלהם. ביום שלישי הקרוב יציגו בוגרות מחזור 2016 של התוכנית את המיזמים שלהן במסגרת הדמו-דיי המסורתי שייערך ב-Campus Tel Aviv במשרדי גוגל. בין השופטים שייקחו חלק בדמו-דיי ניתן למצוא את נמרוד מאי, יזהר שי, מור אסיא וענת סגל ואסתר ברק-לנדס.
ChippedIn
כמה מילים על המיזם: כמה פעמים קיבלתם מתנות שאחר כך הייתם צריכים להתרוצץ ולהחליף? כמה פעמים קיבלתם מתנות קטנות במקום המתנות שבאמת רציתם ולא העזתם לבקש? ChippedIn הוא מיזם שנועד לפתור את הבעיה הזו בדיוק – אנחנו מאפשרים לכם להרכיב את רשימת המתנות של חלומותיכם, ולחבריכם לקנות אותן ביחד, באמצעות פלטפורמת מימון המונים ייחודית. בפעם הבאה שתחגגו אירוע מיוחד, המתנות שתקבלו יהיו בדיוק מה שביקשתם.
כמה מילים על היזמות: נועה זהבי רז – אמא לשתיים, אשת תוכן שמכורה לטכנולוגיה, סדרות טלוויזיה ומתנות (לא בהכרח בסדר הזה); לימור פלדל וגמן – אמא לשניים קטנטנים. מנהלת מוצר שאוהבת אתגרים, גאדג'טים וטכנולוגיה; תמר כלבי קהתי – אמא לשתיים. מנהלת פרוייקטי תוכנה שאפתנית, שאוהבת לטייל ולמצוא אתגרים חדשים.
Crowd Value
כמה מילים על המיזם: CROWD VALUE יצרה פלטפורמה למימון המונים במודל של WHITE LABEL שמטרתה לגייס תרומות לארגונים גדולים. המערכת מציגה מגוון פרויקטים ייעודיים של הארגון המגייס ומאפשרת בניית קהילה ייחודית באמצעות הרשתות החברתיות. המערכת בנויה לאתר תורמים מתאימים בהתאם
כמה מילים על היזמות: קרן שפלר – אמא לארבעה, יזמית ויוצרת בנשמתה. מחוייבת להביא טוב לעולם; רותם חכמה- אמא לשלושה, אוהבת ליצור, לפתח קשרים ועסקים; שירה צינמון – ביצועיסטית ללא לאות, בעלת זיקה לאתגרים והעשרת תחומי הידע האישיים והמקצועיים.
MovinGame
כמה מילים על המיזם: MovinGame שוקדת בימים אלו על פיתוח פלטפורמה ייחודית שנועדה לסייע לילדים בגילאי 8 עד 11 לפתח ולהקנות הרגלי התנהגות בריאים לאורך זמן מתוך כוונה לסייע בהתמודדות עם נושא השמנת היתר. הפלטפורמה מאפשרת ייצור של אפליקציות לטלפונים חכמים עם פעילויות ומשחקים הקשורים לתזונה, פעילות גופנית ומודעות חלקם במציאות מדומה ומציאות רבודה (AR/VR).
כמה מילים על היזמות: יעל תמר – יזמת עם נסיון רב שנים בבניית אפליקציות, המתמחה בשיווק ופיתוח עסקי. בשנים האחרנות ממוקדת בבריאות דרך מיזם בתחום מזון-על. בת 32 ואמא לשניים.
DesignMatcher
כמה מילים על המיזם: גם ב-2016 קניית רהיטים עדיין מתבצעת לרוב בחנויות פיזיות. לבעלי חנויות הריהוט קשה מאוד לקבל חשיפה מספקת לקהל הלקוחות שלהם ומעצבי הפנים נדרשים לבזבז זמן רב בשיטוט בין החנויות השונות. DesignMatcher היא פלטפורמה ליצירת תקשורת אפקטיבית בין מעצבי פנים לחנויות הריהוט. מעצבי הפנים יוכלו לחסוך זמן יקר ולמצוא בקלות את הפריטים שהם מחפשים. חנויות הריהוט יקבלו חשיפה ממוקדת וערוץ מכירה חדש
כמה מילים על היזמות: זיוית כץ – אדריכלית בוגרת בצלאל, בעלת ניסיון של 10 שנים בתכנון וניהול פרוייקטים מגוונים במשרדים המובילים בתחום. חיה ונושמת עיצוב. בת 34, אמא לשניים.
Commo
כמה מילים על המיזם: COMMO – המיזם שלנו הוא פלטפורמה ליצירת קהילות מבוססות מיקום, המאפשרות לחברי הקהילה למצוא הכל במקום אחד: להכיר, למצוא בעלי מקצוע, לקנות ולמכור, להתנדב, לייצר אירועים משותפים ועוד.
כמה מילים על היזמות: ליאת ורדי בר – מומחית שיווק דיגיטאלי וחדשנות. יוצרת ומנהלת קהילת "הבנות השוות" בישראל, המונה מעל 30,000 נשים. בת 39, נשואה ואמא לשניים; לי הדר – 12 שנות נסיון בשיווק ואסטרטגיית מותג. תואר ראשון בעיצוב גרפי, MBA התמחות בשיווק. בת 38, נשואה ואמא לשלושה.
Floating market
כמה מילים על המיזם: בעלי כלי שייט נתקלים בבעיות או צרכים הקשורים לכלי השייט ודורשים מענה בכל מקום בו הם נמצאים בעולם. פעמים רבות קיים קושי למצוא מענה קל ומהיר מקהילה שסומכים עליה. Floating market היא פלטפורמה של שייטים שיכולים להיות גם נותני שרותים וגם מחפשי שרותים ברדיוס מסוים מסביב למיקום כלי השייט.
כמה מילים על היזמות: ליאת פרידמן, בעלת תואר שני בהנדסת מערכות מידע, סקיפרית ומנהלת בהתנדבות מועדון שייטים בארץ, אמא של ים וריף. שואפת לייעל תהליכים בחיי היום יום של שייטים באמצעות טכנולוגיה.
אמהות למען אמהות
במסגרת התוכנית, המוצעת ללא תשלום, מוזמנות אמהות לשמונה מפגשים שבועיים, במסגרתם הן יוכלו לקבל כלים שיעזרו להן להקים את הסטארטאפ שלהן. המפגשים שמתקיימים בשעות הבוקר, בקמפוס תל אביב, מתחם היזמות של Google בישראל ומותאמים גם לתינוקות.
במטרה לעזור לאמהות להבין מעט יותר אודות עולם היזמות, בכל אחד מהמפגשים מגיעים מרצים מהתעשייה, הכוללים יזמים ומומחי טכנולוגיה שיחלקו עם האמהות מנסיונם במגוון תחומים, החל משיווק, דרך השקעות, אסטרטגיה, פיתוח, כח אדם ועוד. לצד ההרצאות וההדרכה, היזמיות המתחילות (או המתקדמות) יקבלו חלל לעבודה בקמפוס תל אביב, אפשרות למצוא יזמיות נוספות ואף שותפות פוטנציאליות וכלים עסקיים נוספים, שיעזרו להן לבנות תכנית עסקית, לקבל טיפים בכל הנוגע ליצירת הקשרים הנכונים למינוף ושיווק המוצר ואף עצות והכוונות בכל הנוגע לגיוס הון, במטרה להפוך את המיזם לחברת סטארטאפ מתפקדת.